Info om gruppetimene

PULS 1
En effektiv kondisjons time med enkle trinn og hopp. Her øker du forbrenningen på en morsom og effektiv måte. Timen passer alle.

Kondisjon og forbrenningstrening til musikk i intervaller. Enkel og effektiv som passer for alle som liker å trene til musikk.

HIIT STYRKE
En høyintensiv styrke time hvor du får opp pulsen. Passer for alle da øvelsene blir tilpasset ditt nivå.

STEP INTERVALL
Dette er en super effektiv og morsom treningstime på stepkasse, hvor du får trent og styrket hele kroppen, samt økt din kondisjon.

ZUMBA
Effektiv zumba time for deg som l
iker dans! Her får du trent kondisjon på en morsom og effektiv måte.

KETTLEBELL
Effektiv time hvor man får trent hele kroppen ved bruk av kettlebell. Timen legger vekt på eksplosive øvelser, som gjør at man får trent både kondisjon, styrke og utholdenhet. 

CORE
Mage og stabilitets trening. Her trener du kjernemusklene samt noe uttøyning. Kjempe bra time for deg som vil styrke kroppen.

JUMPING FITNESS
Jumping Fitness er en kondisjonstime i sal på trampoline. I motsetning til en hagetrampoline er poenget å hoppe ned i trampolinen, fremfor å hoppe høyt. Alle har hver sin trampoline og deltakerne hopper etter enkel koreografi til musikk. Timen er basert på intervallprinsippet. Super trening som er både effektivt og morsom - noe for alle!


YOGA FLOW
En fin introduksjon til dynamisk yoga. Vektlegger grunnleggende yogaposisjoner i en dynamisk flow. Enkle stående og liggende posisjoner og pusteteknikker.
Timen utfordrer deg til å jobbe bevisst med å utforske eget pustemønster, og vil lære deg pusteteknikker som er nyttig både på og av matten.
Timen passer for nybegynnere

PUMP 45
Pump 45 er en klassisk body pump time! Her får du trent hele kroppen, og med ditt eget valg av vekter inspireres og utfordres du til å nå de resultatene du selv ønsker! Denne timen gjør deg sterk, strammer opp, får deg i bedre form og øker forbrenningen. Passer for alle

PULS
En time med fengende musikk, enkle trinn. 
Pulsen stiger og svetten renner. Kondisjonstime uten hopp.

WING CHUN SELVFORSVAR
Et av verdens mest omtalte selvforsvarsystemer. Her vil du lære grunnleggende prinsipper og teknikker til å kunne forsvare deg i en virkelig situasjon.

Styrke med Stang
Fullkropp styrketime med Muligheter til å løfte tungt. Fokus på å få rett teknikk på styrkeøvelsene. Det er også muligheter for å gjøre alternative øvelser gjennom hele timen om ønskelig

TABATA
Morsom og engasjerende time. Tabata er en energisk time med enkle og varierte øvelser som passer alle. I denne timen trener du styrke, spenst og kondisjon via korte og effektive intervaller.

Gruppetime rullering ( hver søndag )
Dette er en rullering av alle våre timer og instruktører. Vi legger ut informasjon om hvilken type time og instruktør på vår facebook side hver fredag.