Våre instruktører

iForm Brotorvet 
TIMEPLAN HER

Vibeke Hahn er en humørfylt dame på 46 år. Hun har jobbet som instruktør i 13 år, har utdannelse fra sats og er sertifisert zumba instruktør. Har alltid kunden i fokus, og elsker å inspirere og motivere andre.

Ann Elisabet Rørholdt, 42 år. Har trent yoga i 9 år, har vært instruktør for Friskis og Svettis Grenland i 4 år. Startet med intervall flex timer og gikk videre til yoga. Er sertifisert som instruktør i intervall flex og yoga gjennom friskis og svettis. Har også hatt yogatimer på Iform Herøya i 1,5 år. Har nylig tatt en 200 timers ashtangayoga utdanning som er godkjent gjennom yoga alliance.
Iselin Borgersen er 29 år, har alltid hatt et brennende engasjement innen trening og helse. Hun har vært instruktør i 12 år innen ulike grener, og jobber daglig med å hjelpe andre ut fra egne behov og mål. Hun er imøtekommende, engasjert, løsningsorientert, latteren sitter løst og hun hjelper deg mer enn gjerne

Maikel Angel, 32 år fra Cuba/skien. Har drevet med dansing siden han var 9 år. Er sertifisert instruktør gjennom Sats/Elixia. Alltid positiv og blid, og brenner for at alle skal ha det gøy på timene hans.

Roger Løberg er en mann på 45, som for ca 7 år siden valgte å gjøre en livsstilsendring. Blid, positiv og motiverende mann som er glad i få pulsen til å jobbe litt. Trent gruppetrening i over 7 år. Pulsstepp er noe han liker veldig! Nylig utdannet step instruktør gjennom Iform.

Rita Immerstein, 47år, over 20 års erfaring som instruktør. Har erfaring fra di fleste gruppetimer som pump, puls, tabata mm. Personlig favoritt er styrketrening. Har også jobbet på iform porsgrunn siden 2017.

Barbro Natalie Nilsen, 38 år. Har 20 års erfaring som instruktør i forskjellige grener. Sertifisert gjennom High Energy. Er også catslide sertifisert og krønsj sertifisert. Sprudlende og blid instruktør som elsker gruppetrening og spesielt KRØNSJ!

Sara Finnmark, 26 år fra Bamble. Sprudlende og blid instruktør og personlig trener. Har personlig erfaring med overvekt og vektnedgang. Styrketrening er favoritten! Utdannet Personlig trener, kostholdsveileder og coach gjennom AFPT. 

Andrea Borgersen, 52 år. Har siden ungdommen alltid trent enten aerobic, step, styrke og har bred erfaring innen egentrening i helsestudio. Har de siste 20 årene jobbet som instruktør - hovedsakelig for idrettslag. Har nå lagt sin elsk på TABATA inspirert trening. 

Martine Å. Edvartsen, 23år, utdannet bodypump instruktør gjennom Les Mills. Jobbet som instruktør siden 2015. Sprudlende og blid instruktør som motiverer og inspirer deg gjennom sine timer.