Våre instruktører

TIMEPLAN HER

Vibeke Hahn er en humørfylt dame på 46 år. Hun har jobbet som instruktør i 13 år, har utdannelse fra sats og er sertifisert zumba og basisball instruktør. Har alltid kunden i fokus, og elsker å inspirere og motivere andre.

Karla Pellnor,43 år, har praktisert yoga siden 2011. I 2019 fullførte hun også et 200 timers Yoga Alliance-sertifikat fra Sacred Heart Yoga på Bali, Indonesia. Og er nå utdannet yoga lærer!

Hennes helhetlige tilnærming kobler pust, bevegelse og oppmerksomhet på og utenfor matten.

Iselin Borgersen er 30 år, har alltid hatt et brennende engasjement innen trening og helse. Hun har vært instruktør i 15 år innen ulike grener, og jobber daglig med å hjelpe andre ut fra egne behov og mål. Hun er imøtekommende, engasjert, løsningsorientert, latteren sitter løst og hun hjelper deg mer enn gjerne

Maikel Angel, 32 år fra Cuba/skien. Har drevet med dansing siden han var 9 år. Er sertifisert instruktør gjennom Sats/Elixia. Alltid positiv og blid, og brenner for at alle skal ha det gøy på timene hans.

Roger Løberg er en mann på 45, som for ca 7 år siden valgte å gjøre en livsstilsendring. Blid, positiv og motiverende mann som er glad i få pulsen til å jobbe litt. Trent gruppetrening i over 7 år. Pulsstepp er noe han liker veldig! Utdannet step og basisball instruktør.

Anette Hahn Tangen, 45 år. Har drevet med zumba i 5 år, selvstendig. Er veldig glad i dans og musikk. Liker å spre glede og motivere folk til en god treningsøkt.

Barbro Natalie Nilsen, 38 år. Har 20 års erfaring som instruktør i forskjellige grener. Sertifisert gjennom High Energy. Er også catslide sertifisert og krønsj sertifisert. Sprudlende og blid instruktør som elsker gruppetrening og spesielt KRØNSJ!

Mette Øren, over 20 års erfaring fra ulike gruppetimer. Sprudlende og energisk instruktør som motiverer og inspirerer på sine timer.

Sara Finnmark, 26 år fra Bamble. Sprudlende og blid instruktør og personlig trener. Har personlig erfaring med overvekt og vektnedgang. Styrketrening er favoritten! Utdannet Personlig trener, kostholdsveileder og coach gjennom AFPT. 

Tyrone Thomas. Jobbet som instruktør i over 20 år! Har bred erfaring innen ulike gruppetimer som dans, styrke, kettlebell, boxing med mer.

Andrea Borgersen, 52 år. Har siden ungdommen alltid trent enten aerobic, step, styrke og har bred erfaring innen egentrening i helsestudio. Har de siste 20 årene jobbet som instruktør - hovedsakelig for idrettslag. Har nå lagt sin elsk på TABATA inspirert trening. 

Martine Å. Edvartsen, 23år, utdannet bodypump instruktør gjennom Les Mills. Jobbet som instruktør siden 2015. Sprudlende og blid instruktør som motiverer og inspirer deg gjennom sine timer.