Våre instruktører

TIMEPLAN HER

Vibeke Hahn er en humørfylt dame på 46 år. Hun har jobbet som instruktør i 13 år, har utdannelse fra sats og er sertifisert zumba og basisball instruktør. Har alltid kunden i fokus, og elsker å inspirere og motivere andre.

Victoria Boda, 42 år, har trent yoga siden 2002. Hun har trent ulike former som ashtanga-yoga, Yin-yoga, klassisk yoga, Vinyasa Flow og Jivamukti Yoga, og er sertifisert instruktør innen Jivamukti Yoga Spiritual Warrior på 75 timer.
Victoria elsker å motivere andre, skape treningsglede, og kombinere dette med et rolig sinn, meditasjon og avspenning.

Iselin Borgersen er 30 år, har alltid hatt et brennende engasjement innen trening og helse. Hun har vært instruktør i 15 år innen ulike grener, og jobber daglig med å hjelpe andre ut fra egne behov og mål. Hun er imøtekommende, engasjert, løsningsorientert, latteren sitter løst og hun hjelper deg mer enn gjerne

Maikel Angel, 32 år fra Cuba/skien. Har drevet med dansing siden han var 9 år. Er sertifisert instruktør gjennom Sats/Elixia. Alltid positiv og blid, og brenner for at alle skal ha det gøy på timene hans.

Roger Løberg er en mann på 45, som for ca 7 år siden valgte å gjøre en livsstilsendring. Blid, positiv og motiverende mann som er glad i få pulsen til å jobbe litt. Trent gruppetrening i over 7 år. Pulsstepp er noe han liker veldig! Utdannet step og basisball instruktør.

Anette Hahn Tangen, 45 år. Har drevet med zumba i 5 år, selvstendig. Er veldig glad i dans og musikk. Liker å spre glede og motivere folk til en god treningsøkt.

Johanne Birgitte Møller, 37 år, har mange års erfaring fra gruppetimer og egentrening. Er sertifisert innen meditasjon og Mindfullness, samt kurset innen styrke/sirkeltrening. Elsker og motivere andre og skape gode treningsopplevelser. 

Mette Øren, over 20 års erfaring fra ulike gruppetimer. Sprudlende og energisk instruktør som motiverer og inspirerer på sine timer.

Heidi Pettersen, 27 år, startet å instruere dans allerede som 18 åring, og har også drevet eget dansestudio. Lang erfaring fra ulike dansetimer og sjangere. Heidi er en sprudlende, engasjert, og livsglad jente som har drevet med dans hele livet. 

Sara Finnmark, 26 år fra Bamble. Sprudlende og blid instruktør og personlig trener. Har personlig erfaring med overvekt og vektnedgang. Styrketrening er favoritten! Utdannet Personlig trener, kostholdsveileder og coach gjennom AFPT. 

Tyrone Thomas. Jobbet som instruktør i over 20 år! Har bred erfaring innen ulike gruppetimer som dans, styrke, kettlebell, boxing med mer.

Andrea Borgersen, 52 år. Har siden ungdommen alltid trent enten aerobic, step, styrke og har bred erfaring innen egentrening i helsestudio. Har de siste 20 årene jobbet som instruktør - hovedsakelig for idrettslag. Har nå lagt sin elsk på TABATA inspirert trening. 

Martine Å. Edvartsen, 23år, utdannet bodypump instruktør gjennom Les Mills. Jobbet som instruktør siden 2015. Sprudlende og blid instruktør som motiverer og inspirer deg gjennom sine timer.