Om oss

iForm treningssenter ble etablert i 2013, og har i dag 3 treningssentre i Grenland. Stathelle, Porsgrunn og skien. Vi i iForm har mange års erfaring fra treningsbransjen, og et brennende engasjement for at alle skal kunne trene på et treningssenter uten å bekymre seg for fysisk form, klær/mote eller kroppspress. Hos oss er alle velkomne, uansett hvem du er!

Våre sentere:

IFORM BROTORVET (Stathelle) åpnet januar 2013 i strandgaten. I November 2019 flyttet vi til nye lokaler ved hovedinngangen i 1. etasje på ALTI Brotorvet. Dette er et fullskala treningssenter hvor vi tilbyr gruppetimer i sal, stor styrke og kondisjons avdeling og  funksjonell trening. Vi tilbyr også fysioterapi, personlig trener og kiropraktor tjenester. Senteret er døgnåpent med eget nøkkelkort slik at du kan tilpasse treningen ettersom det passer deg. 

IFORM PORSGRUNN åpnet januar 2017 på Herøya i Porsgrunn, og er et fullskala treningssenter på ca 800 kvadrat. Her tilbyr vi gruppetimer i sal, stor styrke og kondisjonsavdeling, samt funksjonell trening. Hos oss finner du kompetente trenere, veiledere og idretscoacher som hjelper deg med å nå dine mål. Senteret er døgnåpent året rundt slik at du kan tilpasse treningen ettersom det passer deg.

IFORM SKIEN åpnet 2 januar 2023. Flott moderne senter på strømdal/Gulset. Senteret har helt nytt utstyr for kondisjon, styrke og funksjonell trening. Her har vi også personlig trenere og mulighet for fysioterapi. Senteret er åpent 365 dager i året slik at du kan tilpasse treningen ettersom det passer deg.

  IFORM PORSGRUNN. Herøyavegen 91, 3936 Porsgrunn

     IFORM BROTORVET. Gangveien 10, 3960 Stathelle

IFORM SKIEN Gulsetvegen 80, 3718 skien