Om oss

iForm treningssenter ble etablert i 2013, og har i dag 2 treningssenter på Stathelle og Herøya i Porsgrunn. Vi i iForm har mange års erfaring fra treningsbransjen, og et brennende engasjement for at alle skal kunne trene på et treningssenter uten å bekymre seg for fysisk form, klær/mote eller kroppspress. Hos oss er alle velkomne, uansett hvem du er!

Våre sentere:

IFORM STATHELLE åpnet januar 2013 og er et stort og flott senter i Strandgaten på Stathelle. Vi er et komplett senter basert på styrke, kondisjon og funksjonell trening. Her tilbyr vi det meste innen trening, helse og livstilendringer. Vi er også døgnåpent slik at du kan tilpasse treningen din slik du selv ønsker. NYHET! 4 November 2019 flytter vi inn i helt nye lokaler på ALTI Brotorvet på Stathelle. Her vil vi tilby gruppetimer i sal, fysioterapi, PT tjenester mm. Se mer info HER

IFORM PORSGRUNN åpnet januar 2017 på Herøya i Porsgrunn, og er et fullskala treningssenter på ca 800 kvadrat. Her tilbyr vi gruppetimer i sal, stor styrke og kondisjonsavdeling, samt funksjonell trening. Hos oss finner du kompetente trenere, veiledere og idretscoacher som hjelper deg med å nå dine mål. Senteret er også døgnåpent året rundt slik at du kan tilpasse treningen ettersom det passer deg.

  IFORM PORSGRUNN. Herøyavegen 91, 3936 Porsgrunn

     IFORM STATHELLE. Strandgaten 11, 3960 Stathelle