Om oss

IFORM treningssenter ble etablert i 2013, og har i dag 2 treningssentere. Vi i IFORM har mange års erfaring fra treningsbransjen, og et brennende engasjement for at alle skal kunne trene på et treningssenter uten å bekymre seg for fysisk form, klær/mote eller kroppspress. Hos oss er alle velkomne, uansett hvem du er!

Våre sentere:

IFORM STATHELLE åpnet januar 2013 og er et stort og flott senter på ca 700 kvadrat. Vi er et komplett senter basert på styrke, kondisjon og cross-trening/funksjonell trening. Her tilbyr vi det meste innen trening, helse og livstilendringer. Her finner du også kompetente trenere og idrettsveiledere som hjelper deg med å nå dine mål. Vårt senter er også døgnåpent året rundt, slik at du kan tilpasse treningen din ettersom det passer deg.

IFORM PORSGRUNN åpnet januar 2017 og er et komplett treningssenter på ca 800 kvadrat. Her tilbyr vi gruppetimer i sal, stor styrke og kondisjonsavdeling, samt cross trening/funksjonell trening. Vi har også kompetente trenere, veiledere og idretscoacher som hjelper deg med å nå dine mål. Senteret er også døgnåpent året rundt slik at du kan tilpasse treningen ettersom det passer deg.

  IFORM PORSGRUNN. Herøyavegen 91, 3936 Porsgrunn

     IFORM STATHELLE. Strandgaten 11, 3960 Stathelle