Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å trene hos iForm?

Hos oss koster det fra 349,-/mnd. Vi har medlemskap med og uten bindingstid. Se våre medlemskap HER

Hvordan blir jeg medlem?

Innmelding kan enkelt gjøres via vår nettside eller på senter i bemannede tider. For innmelding på nett trykk her. Du får umiddelbar tilgang til senteret etter registrering med app/kode. 

Er det noen aldersgrense?

Hos oss kan du bli medlem det året du fyller 16 år. For innmelding av personer under 18 år må dette gjøres på senter sammen med foresatt for signatur.

Jeg ønsker en prøvetime. Er det mulig?

Ja, prøvetime kan gjøres i våre bemannede tider. Se våre bemannede tider HER
Det er dessverre ikke mulig med prøvetime utenom bemannede tider.

Kan jeg trene på alle iform sine sentere med mitt medlemskap?

For tilgang til alle våre sentere må du oppgradere til KOMPLETT medlemskap. Dette gjøres ved å ta kontakt med ditt primær senter eller sende inn skjema på denne siden: KOMPLETT MEDLEMSKAP

Kan jeg ha med barnet mitt på trening?

Barn har ikke lov å trene hos oss, selv ikke med foreldre. Dette grunnet sikkerhet for barnet og eventuell forstyrrelse for andre medlemmer.

Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap?

For å si opp ditt medlemskapet må dette gjøres skriftlig til oss. Kom innom oss i våre bemannede tider eller send dette skriftlig til ditt senter. Se bemannede tider HER

FRYS AV MEDLEMSKAP ISTEDENFOR Å SI OPP
Det er også mulig å fryse ditt medlemskap i en ønsket periode istedenfor å si opp. Du slipper da å melde deg inn på nytt ved en senere anledning, samt at du beholder samme mnd pris du har i dag. Ta kontakt med ditt senter for frys av medlemskap. Husk og spesifiser ønsket tidsperiode for frys.

For andre henvendelser ta kontakt: 

post@iformtreningssenter.no