Informasjon til våre medlemmer 

Vi er midlertidig stengt i perioden fra 12.03 til og med 13.04.2020. ( 4.uker )

Etter pålegg fra myndigheten holder iForm sine sentre stengt frem til 13.04.2020. Vi støtter fullt opp om den beslutning som er fattet av Regjeringen og vil gjøre det vi kan for å være med å bekjempe spredning av covid-19.

Hva betyr dette for deg som er medlem hos oss?

Vi ønsker ikke at dette skal gå ut over våre trofaste medlemmer, og vil derfor gjøre følgende:

  • Ditt medlemskap settes automatisk på vent i denne perioden. Dette betyr at du som medlem ikke trenger å foreta deg noen endringer for ditt medlemskap.
  • Vi vil kompensere alle tapte dager ved å gi tilbake disse dagene etter endt avtaletid og/eller ved avtalens slutt. Da unngår du som medlem å betale for dager du ikke har fått trent.
  • Treningsperioden dette måtte gjelde vil da bli lagt til gode på slutten av din medlemsperiode kostnadsfritt.

Vanlige spørsmål

Når kan jeg trene igjen?
Svar: Vi holder stengt til og med 13.04. Vi åpner da våre sentere Tirsdag 14. april. Vi vil holde deg løpende oppdatert på denne siden

Hva skjer hvis myndighetene pålegger treningssentre å holde stengt etter den 13.04?
iForm vil etterkomme de pålegg som myndighetene fastsetter. Hvis det blir en forlengelse av perioden vil vi komme tilbake til håndtering av ditt medlemskap.
Vi står i en krevende situasjon hvor vi forsøker å redde arbeidsplassene til våre ansatte, sørge for å kunne gi deg som medlem et fullkomment treningstilbud, samt å sørge for at du som medlem får kompensasjon for den tiden vedtak om stenging foreligger.
Vi ber om at du ikke stopper/avslutter ditt medlemskap, vi vil komme tilbake med informasjon fortløpende.

Jeg har lyst til å støtte iform/treningssenterbransjen. Hva kan jeg bidra med?
Det aller beste du kan gjøre for oss (eller hvis du er medlem hos en konkurrent) er å ikke si opp ditt medlemskap. Vi lover at vi vil gjøre alt vi kan for å ivareta deg og dine interesser, samtidig som vi gjør det vi kan for å sikre videre drift.

Tilbyr iform noe form for treningstilbud i perioden dere holder stengt?
Ja! Vi tilbyr et utvalg av treningsvideoer for hjemmetrening, samt at vi vil publisere gruppetreningstimer som du kan følge online her på siden. Tilbudet er økende og du vil se mer etter hvert.

Tusen takk for forståelsen for denne situasjon vi nå alle er i! Vi gjør så godt vi kan for å håndtere denne situasjon på best mulig måte for våre medlemmer.


IFORM treningssenter

post@iformtreningssenter.no