Ofte stilte spørsmål

Hva koster det å trene hos iForm?

Hos oss koster det fra 349,-/mnd. Vi har medlemskap med og uten bindingstid. Se våre medlemskap HER

Hvordan blir jeg medlem?

For innmelding på vårt senter i skien gjøres dette på vår nettside. Etter registrering får du umiddelbart tilgang til senteret med vår app MEMBRO og kan starte din trening.
For innmelding trykk HER

Er det noen aldersgrense?

Hos oss kan du bli medlem når du har fylt 16 år. For innmelding av personer under 18 år må foresatt signere ved innmelding på nettsiden. 

Jeg ønsker en prøvetime. Er det mulig?

For prøvetime må dette avtales med oss på e-post i forkant. Ta kontakt med senteret på e-post: Skien@iformtreningssenter.no

Ønsker du å kjøpe drop in? dette kan kjøpes HER

Kan jeg trene på alle iform sine sentere med mitt medlemskap?

For tilgang til alle våre sentere må du oppgradere til KOMPLETT medlemskap. Dette gjøres ved å ta kontakt med ditt primær senter eller sende inn skjema på denne siden: KOMPLETT MEDLEMSKAP

Kan jeg ha med barnet mitt på trening?

Barn under 16år har ikke lov å trene hos oss, selv ikke med foreldre. Dette grunnet sikkerhet for barnet og eventuell forstyrrelse for andre medlemmer.

Bindingstid på et annet senter?

Har du bindingstid på et annet senter men ønsker å starte å trene hos oss allerede nå? Vi gir deg kostnadsfri trening den resterende bindingstiden din, i opp til 2 mnd. Dette gjelder kun ved inngåelse av medlemskap hos oss, med 12.mnd bindingstid. Send oss en e-post med dokumentasjon på oppsigelse på ditt nåværende senter og dokumentasjon på resterende bindingstid. Så hjelper vi deg med innmelding hos oss.

Hvordan sier jeg opp mitt medlemskap?

For å si opp ditt medlemskapet må dette gjøres skriftlig til oss per e-post.

FRYS AV MEDLEMSKAP ISTEDENFOR Å SI OPP
Det er også mulig å fryse ditt medlemskap i en ønsket periode istedenfor å si opp. Du slipper da å melde deg inn på nytt ved en senere anledning, samt at du beholder samme mnd pris du har i dag. Ta kontakt med ditt senter for frys av medlemskap. Husk og spesifiser ønsket tidsperiode for frys.

For andre henvendelser ta kontakt: 

skien@iformtreningssenter.no