Tiltak i Grenland 9. mai - 3. juni

Fra 9. mai ble det dessverre bestemt at Grenland innførte tiltaksnivå 5B, noe som dessverre betydde at vi også måtte stenge våre sentere fra 9.5 til 3.6 ( 3,5 uke )
Vi er svært lei oss for at vi ble pålagt stengt, da vi alle vet hvor trygt det har hvert på treningssentre gjennom hele pandemien grunnet våre gode tiltak, og at våre medlemmer har hvert svært flinke til å etterfølge disse! Det har aldri oppstått smitte hos oss, men allikevel måtte også vi være med på denne dugnaden.

 Vi ber om forståelse for denne svært vanskelig og krevende situasjon, og vil selvfølgelig kompensere alle våre medlemmer 100% for denne periode, da vi ikke ønsker at dette skal gå ut over noen av dere.

KOMPENSASJON:
Vi ønsker ikke at dette skal gå ut over våre medlemmer, og vil selvfølgelig kompensere dere alle 100% for den pålagte stengte periode med følgende valgalternativer:

- VALG 1:
Du som medlem vil få forlenget medlemstiden med 3,5 uke kostnadsfritt i enden av ditt medlemskap/ved kontraktens slutt. Du trenger da ikke å gjøre noen endringer med ditt medlemskap da dette blir tilført automatisk.

- VALG 2:
Du kan velge å få redusert en valgfri mnd avgift med 3,5 uke, når som helst i din medlemsperiode som kompensasjon for den pålagte stengte perioden. Om du ønsker VALG 2 har du mulighet til å få redusert en valgfri mnds betaling tilsvarende periode pålagt stengt som kompensasjon, når du selv ønsker i din medlemsperiode.
Dette gjøres ved å kontakte oss via mail eller på senter i forkant av ønsket periode med fritak.


kontakt: post@iformtreningssenter.no