Oppdatert 14.04.21
Tiltak i Grenland fra 20.03.21 - 22.04.21 (1.mnd )

Fredag 19.03.21 innførte alle kommuner i Grenland di strengeste tiltakene (5A) i våre kommuner for å bekjempe spredning av covid-19. Fra fredag 09.04 t.o.m torsdag 22.4 innførte Grenland tiltaksnivå 5B som innebærer noen lettelser, men dessverre må vi fortsatt holde sentrene stengt frem til 22.04 (1.mnd) og åpner da fredag 23.4.
VI HAR ALLIKEVEL FØLGENDE TRENINGSTILBUD I DENNE PERIODE! 
- PT timer innendørs. Ta kontakt for bestilling.
- Det er også mulig å trene på senteret ved fremvisning av legeattest i bemannede tider.

Vi er svært lei oss for at vi må holde stengt, og ber om forståelse for denne uheldige situasjonen vi nå alle er i! Vi vil selvfølgelig kompensere alle våre medlemmer for denne perioden!

KOMPENSASJON:
Vi ønsker ikke at dette skal gå ut over våre medlemmer, og vil selvfølgelig kompensere dere alle 100% for den pålagte stengte periode (1.mnd) med følgende valgalternativer:

- VALG 1:
Du som medlem vil få forlenget medlemstiden med 1.mnd kostnadsfritt i enden av ditt medlemskap/ved kontraktens slutt. Du trenger da ikke å gjøre noen endringer med ditt medlemskap da dette blir tilført automatisk.

- VALG 2:
Du kan velge å få redusert en valgfri mnd avgift når som helst i din medlemsperiode som kompensasjon for den pålagte stengte perioden. Om du ønsker VALG 2 har du mulighet til å få redusert en valgfri mnds betaling tilsvarende periode pålagt stengt (1.mnd) som kompensasjon, når du selv ønsker i din medlemsperiode.
Dette gjøres ved å kontakte oss via mail eller på senter i forkant av ønsket periode med fritak. 


OBS! Om tiltakene eventuelt skulle blitt forlenget vil vi kompensere ytterligere iht VALG 1 og VALG 2 slik at alle våre medlemmer får 100% kompensasjon for denne perioden vi nå er i. Tusen takk for forståelse og ikke minst tålmodigheten for denne situasjon. Vi gleder oss til å åpne våre sentere og komme tilbake til normale tider om ikke lenge! 


kontakt: post@iformtreningssenter.no