Tiltak i Grenland fra 20.03.21 - 22.04.21 (1.mnd )

I perioden 20.03.21 - 22.04.21 innførte Grenland tiltaksnivå 5A/5B for å redusere smittetrykket i vår region. Dette medførte dessverre at vi også måtte holde stengt i denne perioden (1.mnd) som en del av vår felles dugnad mot covid 19. Dette respekterer vi selvfølgelig, men er allikevel svært lei oss for at vi måtte holde stengt for alle våre medlemmer.

Vi takker alle våre medlemmer for tålmodigheten og forståelsen for dette, og vil selvfølgelig kompensere alle våre medlemmer for denne perioden!


KOMPENSASJON:
Vi ønsker ikke at dette skal gå ut over våre medlemmer, og vil selvfølgelig kompensere dere alle 100% for den pålagte stengte periode (1.mnd) med følgende valgalternativer:

- VALG 1:
Du som medlem vil få forlenget medlemstiden med 1.mnd kostnadsfritt i enden av ditt medlemskap/ved kontraktens slutt. Du trenger da ikke å gjøre noen endringer med ditt medlemskap da dette blir tilført automatisk.

- VALG 2:
Du kan velge å få redusert en valgfri mnd avgift når som helst i din medlemsperiode som kompensasjon for den pålagte stengte perioden. Om du ønsker VALG 2 har du mulighet til å få redusert en valgfri mnds betaling tilsvarende periode pålagt stengt (1.mnd) som kompensasjon, når du selv ønsker i din medlemsperiode.
Dette gjøres ved å kontakte oss via mail eller på senter i forkant av ønsket periode med fritak. 


kontakt: post@iformtreningssenter.no