Våre personlige trenere

Få ny motivasjon med Personlig Trener!

En Personlig Trener (PT) skreddersyr treningen etter dine målsetninger. Enten din målsetning er å bli sterkere, øke utholdenhet, gå ned eller opp i vekt, eller bare å komme i generelt bedre form, bør du vurdere timer med PT.

Astrid Tuven, 27 år. Helsefaglig bakgrunn med en årsenhet i grunnlegende medisin, samt utdanning fra Active Education med sertifisering som fitness instruktør nivå 3 og personlig trener nivå 4. Jobber som PT og coach. Brenner for at trening og kosthold skal tilpasses hverdagen og livssituasjon til hver enkelt og at livet ikke skal brukes på å leve på diett. Trening skal være gøy, utfordrende og ikke minst gi mestring.

Christer Larsen, 27 år. Utdannet personlig trener gjennom AFPT. 10 års erfaring med egen styrketrening, i tillegg til flere andre former for trening. Hovedfokus er skadeforebyggende styrketrening og funksjonell trening. 

Sara Finmark, 27 år. Utdannet gjennom AFPT som PT, kostholdsveileder og Coach. Har personlig erfaring med vektnedgang. Favoritten er styrketrening.

Helene Celine Sjøberg, 24 år. Utdannet gjennom AFPT. Jobber som PT og online coach. 3 års erfaring med livsstilsendring både på nett og 1 til 1. Brenner for et balansert liv med kos, aktivitet og god helse.

Kom i gang med PT timer i dag! 

KAMPANJE PÅ PT DUO TIMER! Kjøp mer, få fler!
PT Duo er for deg som vil trene med en personlig trener og vil trene sammen med noen. En personlig trener veileder og hjelper dere begge to under økten!

Fordeler med PT DUO:

  • Du får mer for pengene via engasjement og motivasjon.
  • Dere er to som deler på prisen, og det er da rimeligere enn om det bare er deg og PTen alene. 
  • Når både en personlig trener og en venn hjelper, pusher og gjør treningen morsommere, er det lettere å finne den lille ekstra motivasjonen som øker treningskvaliteten.

Kjøp av PT timer på nett

  • Velg ønsket PT klipp
  • Velg ønsket PT og iform senter

  • Gå til handlekurv for å fullføre din bestilling

  • Etter bestilling kontakter din PT deg innen 24t for å avtale første time på ditt IFORM senter